64-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
22.07.2022 - 16:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (511.15 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози