71-ва седница на Владата

Седницата се одржа на: 
19.08.2022 - 10:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (337.97 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација во врска со измена на тендерската документација за втора фаза во постапката за доделување на концесија за користење на вода за производство на електрична енергија од хидроелектрични централи на Црна Река
2 Прашања и предлози