78-ма седница на Владата

Седницата се одржа на: 
05.09.2022 - 11:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (444.54 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација со предлог за ревизија на координативниот механизам на Република Северна Македонија за пристапни преговори со Европската унија