91-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
16.10.2022 - 14:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (288.59 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Информација за потребата од потпишување на Меморандум за разбирање помеѓу Владата на Република Северна Македонија и ДКАФ – Женевски центар за управување со безбедносниот сектор 
2 Предлог на Закон за финансиска поддршка на социјалноранливи категории на граѓани за справување со енергетската криза, по скратена постапка