92-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
18.10.2022 - 12:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (382.25 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Одбележување на светскиот месец посветен на борбата со ракот на дојка во Република Северна Македонија „ДАЛИ Е НАВИСТИНА РОЗОВО ВО ОКТОМВРИ?“