6-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
24.01.2022 - 10:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (388.55 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог-текст на Меморандум за разбирање за развој на „Скопје-Софија“ железничко поврзување меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија
2 Прашања и предлози