18-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
30.04.2024 - 22:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (337.12 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Прашања и предлози