218-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
09.01.2024 - 17:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (333.33 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Кадровски прашања