Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по вчерашната владина седница

Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски, по вчерашната владина седница