Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Со почеток во 17:15 часот ќе се одржи прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски за Одлуката за доставување Предлог до Собранието на РМ за пристапување кон измени на Уставот на Република Македонија. 

Повеќе информации: http://vlada.mk/node/15475