Премиерот Заев во официјална посета на Република Хрватска и учество на Самитот на шефови на влади на земјите од ЦЕИ

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, придружуван од владина делегација, ќе има официјална посета на Република Хрватска и учество на Самитот на шефови на влади на земјите од ЦЕИ.

Календар Влада: 
Tuesday, December 4, 2018 (All day)