Обраќање на претседателот на Владата на РМ, Зоран Заев на потпишувањето на Договорот за ВБИФ грант за проектот „Изградба на нова и реконструкција на постојната делница Бељаковце - Крива Паланка - источниот дел од железничката пруга на Коридор VIII, фаза 2

Во петок (14.12.2018) со почеток во 12:00 часот, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе има обраќање на настанот за потпишување на Договорот за ВБИФ грант за проектот „Изградба на нова и реконструкција на постојната делница Бељаковце - Крива Паланка - источниот дел од железничката пруга на Коридор VIII, фаза 2“, помеѓу Република Македонија претставувана од Министерството за финансии и Европската банка за обнова и развој - ЕБОР.

Календар Влада: 
Friday, December 14, 2018 - 12:00 to Saturday, December 15, 2018 - 13:45