Презентација на проектите од вториот инвестициски бран, во рамки на првиот повик од Столб 3 - План за економски раст

Во среда (26.12.2018) во Музејот на современа уметност со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори, Кочо Анѓушев и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски, ќе ги презентираат проектите од таканаречениот „втор инвестициски бран“ кој се реализира во рамки на првиот повик од Столб 3 од Планот за економски раст. 

Календар Влада: 
Среда, Декември 26, 2018 - 10:00 to Четврток, Декември 27, 2018 - 11:45