Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Царовска и директорката на Агенција за вработување, Јовановска

Прес-конференцијата на министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска и директорката на Агенцијата за вработување на РМ, Билјана Јовановска, во среда (23.01.2019) со почеток во 10:30 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија.  

Календар Влада: 
Wednesday, January 23, 2019 - 10:30 to 11:30