Редовна прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски

Прес-конференија на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски на која информирше за одлуките донесени на вчерашната 130-та седница на Владата.