133-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
06.05.2019 - 15:30
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (285.13 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Предлог за прогласување на 7 мај 2019 година (вторник) за неработен ден за вработените во јавниот сектор во Градот Скопје