Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Бошњаковски и Хоџа

 

Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто информира за одлуките од 134-тата седница.