Обраќање на премиерот Заев на Македонски енергетски форум 2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе присуствува на Македонскиот енергетски форум којшто се одржува во хотел Изгрев, Струга. Предвидено е во 10:30 часот премиерот Заев да го отвори Македонскиот енергетски форум со свое обраќање.

Во панел дискусиите ќе учествуваат Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерот за економија, Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Thursday, May 16, 2019 - 10:30 to 12:30