Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на која информираа за одлуките донесени на 135-тата сединца на Владата.