Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Муамет Хоџа на кojа ќе информира за одлуките од 138-мата седница. 

Прес-конференцијата ќе се одржи во четврток (06.06.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот. 

Календар Влада: 
Четврток, Јуни 6, 2019 - 11:00 to 12:00