Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска

На 18 јануари 2020 со почеток во 11:00 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, министерката за финансии, Нина Ангеловска ќе одржи прес-конференција. 

Календар Влада: 
Сабота, Јануари 18, 2020 - 11:00 to 12:00