Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Mинистерот за здравство, Венко Филипче, денеска (понеделник, 16.03.2020 година), во 21:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Monday, March 16, 2020 - 21:00 to 22:00