Прес-конференција на заменичката на претседателот на Владата и министерка за одбрана Радмила Шекеринска

Заменичката на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, денеска (недела, 22.03.2020 година), во 11:00 часот, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Sunday, March 22, 2020 - 11:00 to 12:00