37-ма седница на Владата на Република Северна Македонија

Денеска (вторник, 07.04.2020 година), со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

За заклучоците од седницата ќе информираме со соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Tuesday, April 7, 2020 - 00:00 to 23:45