Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

На 13.04.2020 година со почеток во 14:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница.

 

Календар Влада: 
Понеделник, Април 13, 2020 - 14:00 to Вторник, Април 14, 2020 - 14:45