Прес-конференција на директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски

Директорот на Фондот за иновации и технолошки развој, Јован Деспотовски на 22.05.2020 година со почеток во 12:00 часот, ќе одржи прес-конференција.
 

Календар Влада: 
Friday, May 22, 2020 - 12:00 to 13:00