Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче

На 06.07.2020 година со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче.

Календар Влада: 
Monday, July 6, 2020 - 14:00 to 15:00