Владата на Република Северна Македонија денеска ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија на 26.08.2020 година со почеток во 11:00 часот, ќе одржи седница преку видео-конференциска врска.

Календар Влада: 
Среда, Август 26, 2020 - 11:00 to Четврток, Август 27, 2020 - 11:45