Владата на Република Северна Македонија во 13:00 часот ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија на 3.9.2020 година (четврток) со почеток во 13:00 часот во свечената сала ќе ја одржи втората седница.
 

Календар Влада: 
Thursday, September 3, 2020 - 13:00 to Friday, September 4, 2020 - 13:45