Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 16.11.2020 година (понеделник) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши. Тема на прес-конференцијата ќе бидат мерките за поддршка на туристичко-угостителскиот сектор.

Календар Влада: 
Monday, November 16, 2020 - 11:00 to Tuesday, November 17, 2020 - 11:45