Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

На 17.11.2020 година (вторник) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши. Тема на прес-конференцијата ќе биде Предлог-буџетот на Министерството за економија за 2021 година.

Календар Влада: 
Tuesday, November 17, 2020 - 11:00 to Wednesday, November 18, 2020 - 11:45