Прес-конференција на вицепремиерот за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи

На 19.11.2020 година (четврток) со почеток во 11:00 часот, заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, ќе одржи прес-конференција во врска со Предлог-буџетот за 2021 година.
 

Календар Влада: 
Thursday, November 19, 2020 - 11:00 to Friday, November 20, 2020 - 11:45