Владата на Северна Македонија ќе ја одржи редовната 24-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, (24.11.2020 година) со почеток во 12:00 часот, преку видеоконференциска интернет комуникација ќе ја одржи редовната 24-та седница.

Календар Влада: 
Tuesday, November 24, 2020 - 12:00 to Wednesday, November 25, 2020 - 13:45