Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и директорот на Агенцијата за вработување на РСМ, Абдуш Демири

Прес-конференција ќе одржат министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Абдуш Демири.

Календар Влада: 
Friday, January 15, 2021 - 13:30 to 14:30