Примопредавање на вакцини од Република Србија

На 14.02.2021 година (недела), во 10:00 часот изутрина на граничниот премин Табановце ќе пристигне првата пратка на вакцини од Република Србија. На примопредавањето ќе учествува делегација од Република Србија предводена од претседателот Александар Вучиќ, а негов домаќин ќе биде премиерот Зоран Заев.

Календар Влада: 
Sunday, February 14, 2021 - 10:00 to Monday, February 15, 2021 - 10:45