Најава , изјава на Јагода Шахпаска, министерка за труд и социјална политика

Ве известуваме дека денес  27.02.2021 (сабота) со почеток во 11.00 ч. во  Куманово, министерка за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска ќе даде изјава за медиуми по повод посетата на детската градинка „Ангел Шајче“ , објект Синоличка, која изминатиот период го прошири капацитетот за згрижување на деца од предучилишна возраст. 

Календар Влада: 
Saturday, February 27, 2021 - 11:00 to Sunday, February 28, 2021 - 11:45