Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Ве известуваме дека денеска, 03.03.2021 година (среда) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, March 3, 2021 - 11:00 to Thursday, March 4, 2021 - 11:45