Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими

Денеска, со почеток во 12:00 часот, во Медија-центарот на Владата, министерот за финансии, Фатмир Бесими ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Thursday, March 4, 2021 - 12:00 to Friday, March 5, 2021 - 12:45