Прес-конференција на премиерот Заев и заменик-претседателот на Владата Димитров

Денеска (вторник), 09.03.2021 година со почеток во 14:00 часот прес-конференција ќе одржат премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Никола Димитров. На прес-конференцијата ќе бидат присутни и министерот за правда, Бојан Маричиќ, министерот за финансии, Фатмир Бесими, како и заменик-претседателот на Владата  задолжен за борба против корупцијата и криминалoт, одржлив развој и човечки ресурси Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
Tuesday, March 9, 2021 - 14:00 to Wednesday, March 10, 2021 - 14:45