Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски

Ве известуваме дека денеска, 09.03.2021 година (вторник) со почеток во 15:30 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски.

Календар Влада: 
Tuesday, March 9, 2021 - 15:30 to 16:30