Прес-конференција на портпаролите на Владата, Арсовски и Хоџа и претставник на Државниот завод за статистика, Ѓоргиева

Денеска, 24.03.2021 година (среда), со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.
 
На прес-конференцијата достапна за одговор на Вашите прашања ќе биде и Јасмина Ѓоргиева од Државниот завод за статистика.

Календар Влада: 
Wednesday, March 24, 2021 - 12:00 to Thursday, March 25, 2021 - 12:45