Премиерот Заев во работна посета на Прилеп

Денеска, премиерот Зоран Заев придружуван од министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска, министерот за здравство Венко Филипче и градоначалникот на Прилеп Илија Јованоски ќе биде во работна посета на Прилеп каде ќе присуствува на две активности по следниов редослед:

  •  09:30 часот - Означување на почеток на изградба на нова енергетски ефикасна градинка во Прилеп (линк до локација: https://goo.gl/maps/Gh2mkdoV3A6YC6jC7)
  • 10:10 часот - Увид во завршени градежни работи на модуларната болница во Прилеп (линк до локација: https://goo.gl/maps/hkxgLEMziPTLhQjA7)
Календар Влада: 
Friday, April 2, 2021 - 09:30 to 11:30