Презентација на концептот Отворено владино партнерство во рамки на владината седница

По завршувањето на точките кои се на дневен ред на денешната седница на Владата на Република Северна Македонија, со свое обраќање ќе се приклучи генералниот директор на Отворено владино партнерство (ОВП), од канцеларијата во Њујорк, Санџај Прадхан.

Со почеток во 15:00 часот прв ќе се обрати премиерот Зоран Заев, по што ќе следи обраќањето на директорот на ОВП Прадхан.

Календар Влада: 
Tuesday, April 13, 2021 - 15:00 to Wednesday, April 14, 2021 - 15:45