Заедничка прес-конференција на вицепремиерот Николовски и директорката на Централниот регистар Бошковска Јанковски

Ве известуваме дека денеска, 05.05.2021 (среда), во 13:30 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата, задолжен за борба против корупцијата, криминал, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и директорката на Централниот регистар, Марија Бошковска Јанковски.

 

Календар Влада: 
Среда, Мај 5, 2021 - 13:30 to 14:30