Вакцинирање на премиерот Заев и изјава за медиуми

Ве известуваме дека денеска 06.05.2021 година (четврток) во 12:00 часот, премиерот Зоран Заев ќе се вакцинира на пунктот во спортската сала „Борис Трајковски“. По вакцинирањето се предвидени изјави за медиумите пред влезот на спортската сала.

 

Календар Влада: 
Thursday, May 6, 2021 - 12:00 to 13:00