Премиерот Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска и градоначалниот на Oпштина Аеродром Златко Марин ќе извршат увид во градежни работи на новата градинка „Срничка“

На 02.06.2021 година (среда) со почеток во 14:00 часот, премиерот Зоран Заев придружуван од министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска и градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин ќе извршат увид во градежни работи на новата градинка „Срничка“ во општината.

 

Календар Влада: 
Tuesday, June 1, 2021 - 14:00 to 15:00