Премиерот Зоран Заев и градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов ќе земат учество на настан по повод Светскиот ден на заштита на животната средина

Ве известуваме дека утре 05.06.2021 (сабота) во 10:00 часот премиерот Зоран Заев придружуван од градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, по повод Светскиот ден на заштита на животната средина ќе учествуваат на акцијата на Град Скопје со која се чисти поранешниот полигон за обука на возачи под Скопското Кале, каде што ќе се отстрануваат дивите депонии и ќе се засадуваат нови садници.

Календар Влада: 
Saturday, June 5, 2021 - 10:00 to 11:00