Заедничка прес-конференција на заменик-претседателот на Владата Љупчо Николовски и министерот Крешник Бектеши

Денеска, 9.6.2021 година (среда) во 11:00 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски и министерот за економија Крешник Бектеши.

Прашањата за оваа прес-конференција може да ги испратите на адресата aleksandra.spasevska@economy.gov.mk најдоцна 30 минути пред почетокот на истата, со нагласување на медиумот од кој доаѓа прашањето, назнака дека прашањето се однесува за оваа прес-конференција и до кого е прашањето. Акредитираните новинари за онлајн видео вклучување ќе имаат можност за учество на прес-конференцијата во живо.

Календар Влада: 
Wednesday, June 9, 2021 - 11:00 to 12:00