Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими, директорот на Светска банка во Република Северна Македонија, Масимилијано Паолучи и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа

На 11.6.2021 година (петок) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за финансии Фатмир Бесими, директорот на Светска банка во Република Северна Македонија, Масимилијано Паолучи и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа.

 

Календар Влада: 
Friday, June 11, 2021 - 11:00 to 12:00