Работна средба на премиерот Зоран Заев со претседателот Александар Вучиќ и премиерот Еди Рама

Ве известуваме дека денеска премиерот Зоран Заев ќе одржи работна средба со своите колеги од Република Србија и Република Албанија, претседателот Александар Вучиќ и премиерот Еди Рама. Средбата ќе се одржи преку интернет видео врска.

Календар Влада: 
Tuesday, June 29, 2021 - 00:00 to 23:45